Hembygdsdagen 2010

Kalle och Gustaf-Emil stekte kolbullar

Kalle och Gustaf-Emil stekte kolbullar

Ännu en hembygdsdag gick av stapeln igår (15 augusti). Det var tyvärr inte riktigt lika många besökare som förra året, men det var fint väder och besökarna verkade trivas. Många köade vid kolbullestationen där Karl-Emil Sjöquist och Gustaf-Emil Nilsson stekte och serverade på löpande band. I anslutning visade Göran hur man pinnade räfsor. Även i år imponerades besökarna av den fina utsällningen av lapptäcken i logen. Torghandel fanns nere vid bryggstugan och duon Göran Stenmark och Lena Eriksson underhöll med bl.a. gitarr, sång och nyckelharpa under dagen. Våfflor serverades i serverningsstugan och kaffe i mangårdsbyggnaden. Vi fick många lovord över ”Nicke-rummet”.

Uppackning av torgvaror

Uppackning av torgvaror

This entry was posted in Aktuellt. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *