Spelmansstämma 2010

Pingstdagen 23/5 2010 på hembygdsgården. Det var både solsken och regn men övervägande fint väder. Fin stämning, många låtar har jag lyssnat på och en del hittade vägen till nyckelharpan. Både gamla och nya bekanta fanns det där som förgyllde dagen. Tack alla ni för en trevlig stämma!

Lena

Spelmansstämma 2010

Spelmansstämma 2010

Spelmansstämma 2010

Spelmansstämma 2010

Spelmansstämma 2010

Spelmansstämma 2010

En reaktion på “Spelmansstämma 2010

  1. Göran

    Ja det var en härlig dag där uppe på hembygdsgården och kan instämma helt i det som Lena skriver. man borde nästan vara klonad en sådan dag så man hinner med alla trevliga spelmän (kvinnor), för de har ju både låtar och historier som man vill ta del av

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *