Bröllop på hembygdsgården

Lördagen den 4 september 2010 vigdes Maria Selin och Peter Johansson på Junsele hembygdsgård. Maria är dotter till hembygdsföreningens förre ordförande och Peter är redaktör på Sveriges hembygdsförbund. Vi säger stort grattis och lycka till!

brudpar i plast

Lördagen den 4 september 2010 vigdes Maria Selin och Peter Johansson på Junsele hembygdsgård. Maria är dotter till hembygdsföreningens förre ordförande och Peter är redaktör på Sveriges hembygdsförbund. Vi säger stort grattis och lycka till!
This entry was posted in Aktuellt. Bookmark the permalink.

One Response to Bröllop på hembygdsgården

  1. Lars Eric Forssén says:

    Gratulationer från oss!

    Kommer det månne något foto från tilldragelsen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *